top of page
IMG_4683.JPG

Natløb i labyrinten

Fejr mørkets kommen med vores spændende natløb i Labyrint Lolland-Falster! Uanset om du er barn eller voksen, kan du deltage og opleve labyrinten i mørket.

Glæd dig til en aften fyldt med mystik, hvor I udforsker de hemmelige stier i vores labyrint ved hjælp af lyset fra en lanterne, som I får udleveret ved indgangen. Lad lyset guide jer gennem skovens dunkle stier, mens I opdager de skjulte hemmeligheder og får en uforglemmelig aften.

Efter en spændende tur i mørket kan I nyde en velfortjent pause i Stakladen, hvor der tilbydes varme drikke som kaffe, te og varm kakao. Hvis I har brug for lidt ekstra forfriskning, kan I også nyde et glas vin eller en øl.

Man kan ikke købe familie billet eller benytte sæsonkort ved dette særarrangement.

Så tag familien, vennerne eller kollegerne med og oplev en magisk aften i vores labyrint under stjernerne!

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en magisk nat i Hallooween-Labyrinten!

Natløb for alle 
Onsdag og fredag i efterårsferien (uge 42)

Oplev labyrinten, når mørket sænker sig og skaber en helt særlig atmosfære. Ved indgangen får I udleveret en lanterne, jeres trofaste følgesvend gennem en aften fyldt med overraskelser.

 

Skovens Halloween-skabninger gemmer sig i stisystemet, så I kan aldrig være helt sikre på, hvad der venter jer.

Vælg mellem vores alm. Labyrint Ark eller det særligt udarbejdede Halloween Ark, der guider jer gennem labyrintens gåder og tilføjer ekstra spænding til natløbet.

Efter en fortryllende vandring kan I tage en velfortjent pause i Stakladen, hvor I kan nyde varme drikke som kaffe, te og kakao. Hvis tørsten kræver mere, tilbyder vi også øl eller et glas vin, så I kan fortsætte aftenen i hyggeligt samvær.

For at bevare magien i mørket er det ikke tilladt at benytte lommelygter eller lys fra mobilen.

Der åbnes for tilmelding til natløbene mandag den 23. september.

Følg her på siden eller facebook.

DSC_1326.jpg
IMG_2878 (2).JPG
Natløb for børn
Mandag i efterårsferien (uge 42) 

Kom og oplev vores Hallooween-Labyrint i det fortryllende tusmørke og find vej i stisystemet ved hjælp af et Labyrint Ark.

 

I kan også vælge at gå på jagt efter søde spøgelser og flagermus, som selvfølgelig ikke bevæger sig. Skoven er stille og rolig, skovens dyr er gået til ro, men skoven er mørk.

Ved indgangen til Labyrinten vil I få udleveret en lanterne. Lanternen vil være jeres eneste lyskilde på jeres tur og skaber en magisk og stemningsfuld atmosfære. Lad lyset guide jer, mens I udforsker de mystiske stier og opdager de skjulte hemmeligheder i Labyrinten.

Der vil blive mulighed for at møde nogle enkelte af skovens venlige Halloween skabninger denne aften.

Der åbnes for tilmelding til natløbet mandag den 23. september.

Følg her på siden eller facebook.

 

bottom of page