top of page
LAB_2905.jpg
Firmaudflugt

Oplev en unik og sjov firmadag hos Labyrint Lolland-Falster. Vores labyrint er det perfekte valg for uformelle samtaler om virksomheden eller bare en sjov dag ud af huset.

Skab en personlig oplevelse ved at få lavet et specialdesignet Labyrint Ark med firmaets egne spørgsmål. Dine medarbejdere vil bruge dette unikke værktøj til at navigere gennem labyrinten, mens de udfordres og styrker deres teamånd. Du har fuld kontrol over sværhedsgraden af spørgsmålene og svarmulighederne, og vi tager os af resten.

 

Når personalet når målområdet, kan I samles til fælles hygge. Ønsker I smørrebrød eller sandwich, samarbejder vi med Toreby Forsamlingsgård, der kan sørge for lækker forplejning. Selvfølgelig er I også velkomne til at medbringe egne drikkevarer og en fyldt madkurv.

Tag med på en spændende tur gennem labyrinten, der varer ca. 1,5 time.

 

Et firmaevent som dette kræver forudgående booking, så kontakt os gerne for yderligere information og reserver jeres firmaudflugt.

Priser:


Entre voksen 105 kr.
Udarbejde af eget Labyrint ark – 250 kr. 

CELF

"Det var super sjovt og udfordrende at skulle finde igennem labyrinten ved at løse en række opgaver. Hele området indbyder til spil, leg og konkurrence – også i den overdækkende terrasse, hvor vi sluttede af med at spise vores medbragte frokost"
Book firmaudflugt

Du kan kontakte os via vores formular, email eller telefonnummer.

Tlf.: +45 25 53 00 83

Email: kontakt@labyrint-lollandfalster.dk

Tak, vi vender tilbage.

bottom of page