top of page
 • Priser
  Voksen kr. 105,- Barn (3-12 år) kr. 75,- Familiebillet (2 voksne + 2 børn) kr. 335,- Sæsonkort, voksen, personligt kr. 260,- Sæsonkort, barn, personligt kr. 180,- Labyrint Ark med spørgsmål kr. 20,- Ugle Ark for de mindste kr. 15,- Erindringstrækugle kr. 20,- Gavekort kan købes i Labyrinten eller ved bestilling på mail kontakt@labyrint-lollandfalster.dk Det er ikke muligt at benytte ledsagekort. Vi tager imod MobilePay, betalingskort og kontanter.
 • Gratis parkering
  Vi har en stor parkeringsplads, hvor vores gæster kan holde gratis. Ved parkeringspladsen er der opsat en ladestander til elbiler. Det er muligt at tage bussen til Toreby. Busstoppestedet er tæt ved Labyrinten. I finder os tæt ved kirken.
 • Adgang for alle - barnevogne, kørestole m.m.
  Labyrinten er en naturoplevelse, som alle kan få lov at opleve. Vores stier er så brede, at både kørestole og barnevogne nemt kan komme igennem.
 • Åbningstider
  Labyrinten har sæson fra 23. marts - 27. oktober 2024. Åbningsdage kl. 10-17. Labyrinten åbner gerne, ved forudgående aftale, på planlagte lukkedage i sæsonen. Skriv til kontakt@labyrint-lollandfalster.dk for nærmere oplysninger.
 • Mad og drikke
  Når benene er gået trætte og I trænger til en pause, har I mulighed for at tage et stop i Labyrinten. I er velkomne til at nyde jeres medbragte mad ved vores opstillede borde og bænke. Er I kommet af sted uden vådt eller tørt, så frygt ej. I vores svenske træhytte ved indgangen sælger vi både kolde og varme drikke, samt diverse snacks. Du kan også bestille en picnickurv. Den skal dog bestilles senest 3 dage før jeres besøg i Labyrinten. Kurven vil stå klar til jer, når I ankommer, og ikke nok med det, så klarer vi også opvasken, når I har spist. Nemmere bliver det ikke. I sammensætter selv jeres picnickurv efter smag og behov. I samarbejde med Toreby Forsamlingsgård kan vi tilbyde det klassiske danske smørrebrød. Til børnene kan der vælges en grovbolle med kylling og bacon, hvis smørrebrød ikke lige er i højsædet. Der kan tilkøbes øl fra det lokale Falster Bryghus. Der kan selvfølgelig også vælges andre ikke alkoholiske drikkevarer. Der er mulighed for at slutte af med kaffe/te og gammeldags æblekage, når man er færdig med at gå sin rute. Bestil picnickurven her.
 • Hunde
  Hunde er en del af familien og selvfølgelig må du gerne tage din hund med i Labyrinten, så længe hunden er i snor. Husk hundeposer. Skulle I have glemt poserne, så spørg ved indgangen.
bottom of page