Events


Den skræddersyede oplevelse

Du har mulighed for at skabe en helt unik naturoplevelse for familie, venner eller kolleger. Uanset tema, formål eller aldersgruppe er Labyrinten et spændende og hyggeligt sted at mødes. 

Firmaudflugt

 

Når dine medarbejdere eller kolleger skal rystes sammen, skal snakke uformelt om virksomheden eller bare have en sjov tur ud af huset, er Labyrinten et oplagt valg.

 

Du har nemlig mulighed for at få lavet et unikt Labyrint Ark med firmaets egne spørgsmål og svarmuligheder, som personalet skal bruge til at finde vej igennem labyrinten.

 

Du bestemmer selv sværhedsgraden af spørgsmålene og svarmulighederne, og så skal vi nok sørge for resten. 

 

Når personalet ankommer til målområdet kan vi stå klar med forfriskninger. Hvis I ønsker smørebrød eller sandwich har vi et fint samarbejde med Torebys lokale leverandør, som kan klare den opgave. I er naturligvis også velkommen til selv at medbringe drikkevarer og den fyldte madkurv.

 

Turen gennem Labyrinten tager ca. 1,5 time.


Kontakt os gerne for yderligere information.

 

Et event som dette skal bookes på forhånd

Fødselsdage, familiefest, polterabend

 

Skal I afholde en privat sammenkomst, hvor en helt særlig person skal være i centrum, kan vi hos Labyrint Lolland-Falster skabe den sjove personlige oplevelse.

 

Hvor godt kender I egentlig dagens hovedperson?

Eller hvor godt kender personen sig selv?

 

Sammen kan vi lave et personligt Labyrint Ark med sjove og "glemmer du, så husker vi" spørgsmål, hvor gæsternes viden om hovedpersonen bliver sat på en prøve.

 

I skal finde vej igennem labyrinten, I kan dyste ved de forskellige aktiviteter i Labyrinten, for til sidst at nå til mål-området, hvor vi kan sørge for forfriskninger og kage til alle. 


Hvis I ønsker smørebrød eller sandwich har vi et fint samarbejde med Torebys lokale leverandør, som kan klare den opgave. I er naturligvis også velkommen til selv at medbringe drikkevarer og madkurv.

 

Book en personlig og uforglemmelig dag i Labyrint Lolland-Falster. Kontakt os gerne for yderligere information.

 

Et event som dette skal bookes på forhånd

Priser


Voksen kr. 75,-

Barn (3-12 år) kr. 55,-


Udarbejdelse af egne Labyrint Ark incl. det antal ark I skal bruge på turen kr. 250,-


Vi tager imod kontanter, betalingskort og MobilePay.
Derudover kan der betales via EAN nummer.

Niels Clausens Vej 2b, 4891 Toreby - +45 25 53 00 83 - kontakt@labyrint-lollandfalster.dk - cvr 30717252